Trapéz- cserepeslemezek

Cserepeslemez BALCANIC

2,849 Ft + ÁFA
..

Cserepeslemez BRITANIC

2,748 Ft + ÁFA
..

Cserepeslemez - SINUS Horganyzott festett kivitel

2,648 Ft + ÁFA
Cserepeslemez - Sinus. Horganyzott - festett acél, RAL színekben.I.osztályú minőségben, gyártóművi garanciával!Felhasználás: Elsősorban családi házak tető fedéséhez ajánljuk.Meglévő és új tetők kivite..

Trapézlemez - T8 Horganyzott festett kivitel

2,465 Ft + ÁFA
Trapézlemez-T8:Horganyzott-festett acél, RAL színekben.I. osztályú minőségben, GYÁRTÓMŰVI GARANCIÁVAL!Felhasználás:OldalfalKerítések és kapuk borítására..

Trapézlemez - T20 Horganyzott kivitel

2,173 Ft + ÁFA
Trapézlemez-T20 Horganyzott kivitelI. osztályú minőség, GYÁRTÓMŰVI GARANCIÁVAL!Felhasználás:TetőOldalfalKerítések és kapuk borításáraSteelexpressz Acél futár – országos házhozszállítás (minimális..

Trapézlemez - T20 Horganyzott festett kivitel

2,512 Ft + ÁFA
Trapézlemez-T20:Horganyzott-festett acél, RAL színekben.I. osztályú minőségben, GYÁRTÓMŰVI GARANCIÁVAL!Felhasználás:TetőOldalfalKerítések és kapuk borításáraSTEELEXPRESS – az acél futár – országos ház..

Trapézlemez - T35 Horganyzott festett kivitel

2,669 Ft + ÁFA
Trapézlemez - T35:Horganyzott-festett acél, RAL színekben.I. osztályú minőségben, GYÁRTÓMŰVI GARANCIÁVAL!Felhasználás:Nagy felületek, és alacsony lejtésű tetők fedésére ajánlottSTEELEXPRESS – az acél ..

Trapézlemez - T35 Horganyzott kivitel

2,276 Ft + ÁFA
Trapézlemez-T35 Horganyzott kivitelI. osztályú minőség, GYÁRTÓMŰVI GARANCIÁVAL!Felhasználás:Tető (Nagy felületek vagy alacsony lejtésű tetők borításához ajánljuk)STEELEXPRESSZ Acél futár – ország..

Első ereszszegély

3,273 Ft + ÁFA
Első eresszegély:Megakadályozza az átázásokat és az alácsorgásokat.Igény szerint RAL színekben rendelhetőek.STEELEXPRESS – az acél futár – országos házhozszállítás..

Alsó ereszszegély

3,273 Ft + ÁFA
Alsó eresszegély:Megakadályozza az átázásokat és az alácsorgásokat.Igény szerint RAL színekben rendelhetőek.STEELEXPRESS – az acél futár – országos házhozszállítás..

Falmenti vápaszegély I.

3,273 Ft + ÁFA
Falmenti vápaszegély I.:Megakadályozza az átázásokat és az alácsorgásokat.Igény szerint RAL színekben rendelhetőek.STEELEXPRESS – az acél futár – országos házhozszállítás..

Falmenti vápaszegély II.

3,311 Ft + ÁFA
Falmenti vápaszegély II.:Megakadályozza az átázásokat és az alácsorgásokat.Igény szerint RAL színekben rendelhetőek.STEELEXPRESS – az acél futár – országos házhozszállítás..

Falszegély

3,273 Ft + ÁFA
Falszegély:Megakadályozza az átázásokat és az alácsorgásokat.Igény szerint RAL színekben rendelhetőek.STEELEXPRESS – az acél futár – országos házhozszállítás..

Vápaszegély

3,856 Ft + ÁFA
Vápaszegély:Megakadályozza az átázásokat és az alácsorgásokat.Igény szerint RAL színekben rendelhetőek.STEELEXPRESS – az acél futár – országos házhozszállítás..

Oromdeszka szegély I.

3,527 Ft + ÁFA
Oromdeszka szegély I.:Megakadályozza az átázásokat és az alácsorgásokat.Igény szerint RAL színekben rendelhetőek.STEELEXPRESS – az acél futár – országos házhozszállítás..
Tételek: 1 - 15 / 32 (3 oldal)