Kiegészítő termékek


Első ereszszegély

3,273 Ft + ÁFA
Első eresszegély:Megakadályozza az átázásokat és az alácsorgásokat.Igény szerint RAL színekben rendelhetőek.STEELEXPRESS – az acél futár – országos házhozszállítás..

Alsó ereszszegély

3,273 Ft + ÁFA
Alsó eresszegély:Megakadályozza az átázásokat és az alácsorgásokat.Igény szerint RAL színekben rendelhetőek.STEELEXPRESS – az acél futár – országos házhozszállítás..

Falmenti vápaszegély I.

3,273 Ft + ÁFA
Falmenti vápaszegély I.:Megakadályozza az átázásokat és az alácsorgásokat.Igény szerint RAL színekben rendelhetőek.STEELEXPRESS – az acél futár – országos házhozszállítás..

Falmenti vápaszegély II.

3,311 Ft + ÁFA
Falmenti vápaszegély II.:Megakadályozza az átázásokat és az alácsorgásokat.Igény szerint RAL színekben rendelhetőek.STEELEXPRESS – az acél futár – országos házhozszállítás..

Falszegély

3,273 Ft + ÁFA
Falszegély:Megakadályozza az átázásokat és az alácsorgásokat.Igény szerint RAL színekben rendelhetőek.STEELEXPRESS – az acél futár – országos házhozszállítás..

Vápaszegély

3,856 Ft + ÁFA
Vápaszegély:Megakadályozza az átázásokat és az alácsorgásokat.Igény szerint RAL színekben rendelhetőek.STEELEXPRESS – az acél futár – országos házhozszállítás..

Oromdeszka szegély I.

3,527 Ft + ÁFA
Oromdeszka szegély I.:Megakadályozza az átázásokat és az alácsorgásokat.Igény szerint RAL színekben rendelhetőek.STEELEXPRESS – az acél futár – országos házhozszállítás..

Oromdeszka szegély II.

3,527 Ft + ÁFA
Oromdeszka szegély II.: Megakadályozza az átázásokat és az alácsorgásokat. Igény szerint RAL színekben rendelhetőek. STEELEXPRESS – az acél futár – országos házhozszállítás..

Profilozott szélfogó

3,129 Ft + ÁFA
Profilozott szélfogó elem trapézlemezekhez és cserepeslemezekhez: Megakadályozza az átázásokat és az alácsorgásokat. Szegélye és hosszú mintázata, egyedülálló merevséget ad az elemeknek. Igény ..

Gerincelem trapézlemezekhez

4,942 Ft + ÁFA
Gerincelem trapézlemezekhez:Megakadályozza az átázásokat és az alácsorgásokat.Igény szerint RAL színekben rendelhetőek.STEELEXPRESS – az acél futár – országos házhozszállítás..

Gerincelem cserepeslemezekhez

5,329 Ft + ÁFA
Gerincelem cserepeslemezekhez:Megakadályozza az átázásokat és az alácsorgásokat.Igény szerint RAL színekben rendelhetőek.STEELEXPRESS – az acél futár – országos házhozszállítás..

Hófogó

1,975 Ft + ÁFA
Gerincelem trapézlemezekhez:Megakadályozza az átázásokat és az alácsorgásokat.Igény szerint RAL színekben rendelhetőek.STEELEXPRESS – az acél futár – országos házhozszállítás..

Hóvágó

1,196 Ft + ÁFA
Hóvágó:Igény szerint RAL színekben rendelhetőek.STEELEXPRESS – az acél futár – országos házhozszállítás..

Horganyzott - festett facsavar

32 Ft + ÁFA
Horganyzott – festett facsavar:Trapézlemezek, cserepeslemezek fa szerkezetéhez történő rögzítéséhez.Horganyzott – festett hatlapfejű önfúró csavar.UV álló EPDM tömítéssel.Igény szerint RAL színekben r..

Horganyzott - festett fémcsavar

32 Ft + ÁFA
Horganyzott – festett facsavar: Trapézlemezek, cserepeslemezek fém szerkezetéhez történő rögzítéséhez. Horganyzott – festett hatlapfejű önfúró csavar. UV álló EPDM tömítéssel. Igény szerint RA..
Tételek: 1 - 15 / 24 (2 oldal)